Fotografia mea
Mariana Plotnic Codrean
Trento, Trentino-Alto-Adige, Italy

Salată cu avocado, creveți, roșii și oua

Această salată este perfectă pentru meniurile de zi cu zi, cât și pentru mesele festive. Rețeta pas cu pas: ✍️INGREDIENTE  - 350 gr instalată mix sau orice instalată doriți - 2 buc. ouă  - 1 buc. avocado - 250 gr. creveți decojite  - 150 gr roșii cherry  - 30 migdale - 3 linguri ulei de măsline. ▪️Dressing - 1 linguriță muștar Dijon - 1 linguriță suc de lămâie  - 1 linguriță ulei floarea soarelui - Sare, piper negru măcinat -  după gust. ▪️Decor - semințe de susan - după gust.   👩‍🍳 MOD PREPARARE: 1️⃣ Spălați insalata sub jet de apă și scurgeți bine de excesul de apă.  2️⃣ Transferați insalata într-un platou. 3️⃣ Fierbeți ouăle tari. Apoi răciți-le și decojiți-le. 📌 Cum și cât să fierbem ouăle tari - ca să evităm înverzirea gălbenușului, și, cum se decojesc ușor, vă las pașii pe acest link:  https://bucatariafamiliei1993.blogspot.com/2023/02/cum-sa-fierbem-ouale-moi-si-tari-ca-sa.html 4️⃣ Apoi, treceți creveții sub jet de apă și scurgeți-i...

Parjoale Lapte de Pasare



    
Rețeta: Pârjoale "Lapte de Pasăre"- suculente și foarte gustoase 
   

 ✍️ INGREDIENTE pentru 12 buc. pârjoale: 

-700 gr piept de pui

- 1 ceapă 

- 2 căței usturoi

- 1 buc. ou

- 2 linguri de pesmeți

- sare și piper negru măcinat - după gust. 

     Pentru umplere:


-150 gr de cașcaval

- 2 buc. ouă fierte tari

- 60 gr unt la temperatura camerei

- mărar, pătrunjel, ceapă verde- după gust

 -sare după gust.

     Pentru panare:

- 2 buc. ouă

- 1 lingura de lapte

- făină

- pesmeți 

- sare un praf.

       👩‍🍳MOD PREPARARE:

1️⃣ Tocați carnea, ceapa, usturoiul, transferați într-un bol. Adăugați oul, sarea, piperul negru măcinat, pesmețul_amestecați bine. Acoperiți și lăsați-l pentru moment.

2️⃣ Începem să pregătim umplutura: Într-un bol răzuiți pe răzătoarea fină ouăle, cașcavalul_ adăugați verdeața tăiată mărunt, apoi untul moale (untul leagă ingredientele din umplutură) și amestecați bine.

3️⃣ Împărțiți umplutura în 12 porții și faceți niște pârjoale mici, le puneți într-un recipient, apoi puneți-l în congelator pentru 15 minute. Nu ar trebui să înghețe complet, dar ar trebui să se întărească bine. Acest lucru este necesar să nu curgă umplutura din pârjoale în timpul prăjirii.

4️⃣ Pentru panarea pârjoalelor_ spargeți ouăle într-un recipient, adăugați laptele, sarea și mixați cu o furculiță. Într-un bol separat turnați și făina.

5️⃣  Scoateți umplutura din congelator. 

6️⃣ Carnea tocată împărțiți în 12 bucăți. Vă umeziți mâinile în apă, modelați pârjoalele, puneți umplutura în mijloc și înfășurați. Modelați astfel încât să fie umplură bine acoperită.

7️⃣ Rulați pârjoala în făină, apoi înmuiați prin ou și în pesmeți.


8️⃣ Într-o tigaie încălzim puțin uleiul (nu trebuie să încălziți prea mult, deoarece pesmeții se arde ușor), aranjați pârjoalele și prăjiți la focul mic spre mediu până se rumenesc pe ambele părți. 

9️⃣ Apoi, aranjați pârjoalele prăjite pe o tavă de copt și le dați în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180 ° C timp de 15 minute.  

▪️Pârjoalele sunt gata, scoateți-le din cuptor și vă doresc Poftă bună!🥰



Comentarii

URMĂRITORI

POSTĂRI POPULARE ⬇️

Placinte la tigaie cu branza

Cornulete fragede după rețeta mamei mele

ALUAT de PLACINTE pufos

Placinte cu Dovleac la tigaie

Tort NAPOLEON cu crema plombir

Tort Muschi de Padure

PAMPUSTE de post cu usturoi

BABA NEAGRĂ

Prajitei cu fusul

GOGOȘI ca în URSS

Faceți căutări în acest Blog⬇️